Грузискиот премиер Гиорги Квирикашвили го посети Ридот на шехидите

Грузискиот премиер Гиорги Квирикашвили го посети Ридот на шехидите каде што ја изрази својата почит на загинатите во терористичкиот напад на 10 декември во Истанбул.