Грчката крајбрежна стража брутално ги напаѓа беспомошните мигранти во морето

На објавените снимки од страна на Министерството за национална одбрана на Турција отворено се гледа суровото и нечовечно брутално однесување на елементите на грчката крајбрежна стража врз беспомошните нерегуларни мигранти/бегалците во морето.