Главниот град на Турција Анкара под магла снимен од страна на дрон на ТРТ

Преку камерата на дрон на Турската радио и телевизија (ТРТ) е снимен од воздух главниот град на Турција, Анкара, под магла.

Видливоста поради густата магла на места опадна дури до 2 метри.