Агри,највисокиот планински врв во Анадолија под нова снежна покривка

Агри,највисокиот планински врв во Анадолија под нова снежна покривка

Планината Агри осамна под новата снежна покривка после обилните врнежи од снег деновиве во источните предели на Анадолија.