6 илјади граѓани носеа џиновско турско знаме во должина од 1 км

Приближно 6 илјади граѓани кои носеа џиновско турско знаме во должина од 1 километар маршираа кон седиштето на АК Партијата на 15-годишнината од нејзиното формирање.