15 јули 2016: Нова епоха за светските демократии

Фетулахистичката терористичка организација ФЕТО ноќта на 15 јули 2016 година изврши предавнички обид за пуч, но благодарение на отпорот на турскиот народ кој напиша еп овој обид беше спречен.