Звукот на темното лице на Месечината

Американската агенција за вселенски истражува (НАСА) по 46 години ги објави звуците кои се слушаат на Месчеината... Астронаутите за време на мисијата Аполо 10 на Месечината во 1969 година биле зачудени пред необичната музика која ја слушнале а која личела на денешната електронска музика. На снимката се слуша оној необичен звук на Месечината...