Звучно и светлосно шоу во Лондон!

Некои познати места на Лондон, во Обединетото Кралство, беа осветлени за Звучното и светлосното шоу. 30 места во Пикадили, Мајфеир, Кингс Крос, плоштадот Трафалгар и Вестминстер беа украсени со светлосни и звучни уреди.