Воздушен напад на Алепо, 7 мртви и 45 ранети

Воздушен напад на Алепо, 7 мртви и 45 ранети

Руски воени авиони ја бомбардираа населбата Фиревс во Алепо која е под контрола на силите на опозицијата.