(ВИДЕО) Враќање кон животот во Ал Баб кој е почистен од ДЕАШ

Во Ал Баб кај Алепо кој беше ослободен од страна на Слободната сириска армија поддржана од Турските вооружени сили, започнаа подготовките за враќање и формирање нов живот.