(Видео) Уапсен човекот кој се качи на крилото на авионот во Лас Вегас

 

 

Во Лас Вегас беше уапсено лицето кое се искачи на крилото на еден авион на меѓународниот аеродром Меккеран и пешачеше по крилото.