(ВИДЕО) Цвеќиња за рускиот воен хор

Во чест на членовите на Рускиот воен хор кои загинаа во авионската несреќа пред салата за состаноци Александров во Москва беа положени цвеќиња.

Во авионот на руското министерство за одбрана кој патуваше за Сирија се наоѓаа членовите на рускиот воен хор кои планираа да одржат новогодишен концерт за војниците во руската база Сирија.

Сеуште не е позната причината за несреќата.