(ВИДЕО) Руски единици во Алепо

Додека продолжуваат судирите во Алепо, руските единици учествуваат и во нападите на земјата.

Бунтовниците во Источен Мосул беа одбиени од страна на војниците на сириската армија кои беше поддржани од руските воени единици.

Еден руски генерал рече дека во нападот на терористите, не на бунтовниците на една полска болница загинаа две медицински сестри.