(Видео) Началникот на полицијата во САД положи заклетва ставајќи ја раката на Куранот

Ибрахим Мајк Бајкора, новиот началник на полицијата во градот Петерсон во американската сојузна држава Њу Џерси, заклетвата ја положи ставајќи ја раката на Куранот.