(ВИДЕО) Комплетен животен простор за сириските гости

Градот од монтажни бараки за 25 илјади лица кој беше изграден во околината на градот Кахраманмараш и содржи дури двокатни бараки располага со сите можности со кои располагаат дури најмодерните објекти.