(ВИДЕО) Холандската полиција врз турските граѓани интервенираа си полициски кучиња

Холандската полиција остро интервенираше врз турските граѓани кои се собраа пред зградата на Генералниот конзулат на Турција во Ротердам со цел да ја изразат поддршката на министерката за семејни и социјални политики Каја.