(ВИДЕО) Ја излечи вербата на мајката

10 годишната Биркли Логан во САД која боледуваше од церебрална парализа, се излечи благодарение на мајчината верба во нејзиниот потенцијал и поддршката.

Денес Биркли може да оди без мајчина помош.