(ВИДЕО) Иранската револуционерна гарда изврши одмазднички напад со балистички ракети на американските бази во Ербил и Анбар

Иранската револуционерна гарда изврши одмазднички напад со балистички ракети на американските бази во ирачките градови Ербил и Анбар.