(ВИДЕО) Ете како се сруши хеликоптерот во морето

Хеликоптерот со 4 членови на екипажот во Бразил се сруши во морето.

Само одреден период по полетувањето од пистата во провинцијата Минас Гераис, поради сеуште непознати причини хеликоптерот се сруши во морето.

Додека граѓаните во околината несреќата ја гледаа со извици, падот на хеликоптерот беше снимен од страна на камерите.