(ВИДЕО) АА ги сними лицата кои беа изложени на напад со хемиско оружје

Анадолската агенција АА ги сними Сиријците кои беа изложени на напад со хемиско оружје на режимот на Асад и чие лекување продолжува во болниците во Идлиб во непосредна близина на границата со Турција.