Уживање во шетање над облакодери

Кулата Вилис во градот Чикаго во САД, едниот од највисоките облакодери на светотö благодарение на својата стаклена тераса која се наоѓа на 103-от спрат секоја година дочекува повеќе од 1,7 млиони посетители.