Цивилите во Алепо со страв од масакр чекаат да бидат евакуирани

Цивилите во Алепо кои се подложени на безмилосните напади на силите на режимот на Асад и шиитските милициски сили поддржани од Иран со страв дека би можеле да се соочат со уште поголеми масакри чекаат што побрзо да бидат евакуирани од областа.