Транспарент во Пенсилванија „Трамп доаѓа за тебе ФЕТО Ѓулен“

По изборот на бизнисменот Доналд Трамп за нов 45-ти претседател на САД на одржаниот протест во сојузната држава Пенсилванија беше отворен транспарент против челникот на Фетулахистичката терористичка организација ФЕТО Фетулах Ѓулен. На транспарентот беше напишано „Трамп доаѓа за тебе ФЕТО Ѓулен“.