Страотна сообраќајна несреќа во Мексико!

Во Мексико се случиа страотна сообраќајна несреќа во која директно се судрија автомобил и патнички автобус. По оваа тешка сообраќајна несреќа се појави и пожар во кој животот го загубија 24 лица.

Тагови: