Продолжува исчекувањето на цивилите за евакуација од областа Амирије

Илјадници лица кои продолжуваат да чекаат во коридорот за евакуација во областа Амирије во источен Алепо ги чекаат зелените автобуси со кои што ќе бидат пренесени во областите под контрола на опозиционерите.