Продолжува да се прекршува прекинот на огнот во источен Алепо

Режимските сили на Асад и шиитските милициски сили под команда на Иран продолжуваат да го прекршуваат постигнатиот прекин н аогнот во источен Алепо и да ја напаѓаат областа под опсада се тешко оружје.