Песочните дини во Саудиска Арабија покриени со снег

Бура од град ги покри со бела покривка од снег песочните дини надвор од градот Бедир во Саудиска Арабија. Снимките од дрон откриваат необичен бел пејзаж во градот Медина, додека жителите уживаат во него, а автомобилите возат по блискиот пат.