Палестинец претепан во близината на својот дом

 

Палестинец претепан во близината на својот дом.

Израелските безбедносни сили нападнаа Палестинец во близина на неговиот дом на Западниот брег.

Израелските безбедносни сили беа фотографирани како насилно тепаат Палестинец во близина на неговиот дом на окупираниот Западен брег, додека вооружени еврејски доселеници го гледаа инцидентот.