Овците слегоа во град...

Во главниот град на Шпанија Мадрид во рамките на манифестацијата Trashumancia која датира од Средниот век и која од 1994 година наваму почна повторно да се одржува повеќе од 2 илјади овци беа водени во центарот на градот.

Тагови: