Ова видео соборува рекорди по бројот на гледаност

Со гласовите (звуците) кои што се разликуваат според средината се бави научната гранка акустика. Експертите по ова прашање се обидуваат музиката во една концертна сала да се слуша од секаде, а ги бараат патиштата за обезбедување и на тишина во една библиотека. Еден труд пак со кој што се цели да се покаже значењето на акустиката во моментов соборува рекорди по бројот на гледаност.

Тагови: