„Њујорк тајмс“ ги постави на мета светски познатите имиња кои се солидаризираа со Палестина

Американскиот весник „Њујорк тајмс“ со објавување реклама на цела своја страница ги постави на мета светски познатите имиња Бела и Џиџи Хадид и Дуа Лупа кои се солидаризираа со Палестина.