Израелските војници ранија млад Палестинец кој во својата рака носеше турско знаме

Израелските војници во близина на пограничната област на Газа ранија во ногата еден млад Палестинец кој во својата рака носеше турско знаме.

И покрај тоа што беше ранет младиот Палестинец не го остави турското знаме од својата рака и по укажаната прва помош од страна на здравствените екипи беше качен во амбулантно возило.