Гладот, опасност која ги чека жителите на Алепо кои ќе се спасат од бомбардирањата

Во источните маала на градот Алепо кои се подложени на блокада и жестоките бомбардирања на сирискиот режим и Русија оние цивили кои успеваат да се спасат од бомбардирањата ги очекува опасност од глад