Бројот на жртвите во земјотресот во индонезискиот остров Ломбок се зголеми на 91 лице

Портпаролот на Националната агенција за управување со елементарни непогоди Сутопо Пурво Нугрохо изјави дека бројот на жртвите во земјотресот се зголеми на 91 лице.