Азербејџанската армија ги гаѓаше ерменските позиции во текот на целата ноќ

Азербејџанската армија ги гаѓаше ерменските позиции во текот на целата ноќ, а ерменските сили извршија нови напади врз азербејџански цивилни објекти.