Авганистанците се фатија за американскиот воен авион кој полетуваше

 

Авганистанците се фатија за американскиот воен авион кој полетуваше.

Голем број лица беа видени како очајно се држат за американскиот воздухопловен авион кој требаше да полета од аеродромот во Кабул.