Алепо претворен во „град на духови“

Областа Дарет Иззе во Алепо која што како разултат на нападите на силите лојални на Асадовиот режим и прорежимските странски терористички групи беше подложена на големи разрушувања, ги носи трагите на она големо рушење предизвикано од граѓанската војна во Сирија.