(ВИДЕО) Рекорд од виетнамските браќа акробати

Двајцата виетнамски браќа акробати постигнаа интересен рекорд во Шпанија.

Еден од браќата му се качи на главата на другиот. Двајцата браќа на овој начин преку 90 скалила на катедралата Сан Мари во Гирона се искачија за 52 секунди.