(ВИДЕО) Голот на Ердоган на Десаи

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган учествуваше на Меѓународниот фудбалски самит во Конгресниот центар Халич во Истанбул.

Ердоган во оваа прилика му фрли гол на Десаи кој го бранеше голот.