Специјален рекламен филм од Туркиш ерлајнс за фудбалските репрезентативци

Почна да се емитува специјалниот рекламен филм на Туркиш ерлајнс, официјалниот спонзор за авионски превоз на турската фудбалска репрезентација на претстојното Европско фудбалско првенство (ЕУРО 2016).