Снимка од фудбалскиот натпревар за „Почит кон шехидите“

Фудбалскиот свет во Турција во знак на презентирање заеднички став против терористичките напади кои што се реализираат во последно време учествуваше на натпреварот за „Почит кон шехидите“ кој што беше организиран под покровителство на претседателот Реџеш Тајјип Ердоган.