Португалските навивачи ја славеа европската шампионска титула

њњњПортугалците кои финалниот натпревар на Европското фудбалско првенство 2016 (ЕУРО 2016) го гледаа во навивачката зона во близина на Ајфеловата кула откако нивната земја ја освои шампионската титула ги обзеде голем радост и почнаа да слават