Авто рели „По патеките на Паттот на свилата“

Авто рели „По патеките на Паттот на свилата“

Возачите ќе возат 15 дена на траса долга 10 000 километри која ќе поминува низ Русија, Казахстан и Кина,следејќи ги патеките на историскиот Пат на свилата.

Засега води Стефан Петерхансел.