Восочната фигура на Трамп во музејот "Мадам Тисо"

Новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп овековечен со восочната фигура во музејот Мадам Тисо.

Слични фигури на Трамп истовремено се изложуваат во истоимените музеи во Вашингтон, Њујорк, Орландо, Флорида и Лондон.