Водопадот Мурадије импресионира со својата убавина

Снимена онаа импресивна маѓепсна убавина на водопадот Мурадије во истоименото населено место кај градот Ван. Водопадот Мурадије во деновите кога се доживува смрзнувачко време во овие делови на земјата се претвора во мраз.