Во Хрватска замрзнаа Плитвичките езера

Во Хрватска замрзнаа Плитвичките езера

Плитвичките езера најпопуларно туристичко и излетничко место во Хрватска деновиве се покриени со снег и мраз.

Посетителите  уживаат во глетката која како да е од приказните и зимските бајки.