Во Адијаман во Турција снимени гасеници наредени во редица кои се однесуваат како да се змија

Во градот Адијаман во југоисточниот дел на Турција се снимени 78 гасеници (од видот боров четник) кои се движат наредени во редица во вид на поворка и се однесуваат како да се змија.