(ВИДЕО) Може да успее секоја жена која што навистина ќе посака

Може да успее секоја жена која што навистина ќе посака.

Тргна во остварувањена своите соништа.

Башак Ќосеоглу која живее во Анкара на 35 годишна взораст ја промени професијата.

По 10 годишно работење во медиумскиот сектор, младата жена донесе радикална одлука и стана слаткарка.

Ете ја приказната за нејзиниот живот кој повторно се обликува.