(ВИДЕО) Изложба на сликите на Ван Гог во Витербо

На изложбата во италијанскиот град Витербо, сликите на Винсент Ван Гог како што се „Жолтата куќа“ и „Рибарските кајчиња на брегот“ беа дводимензионално и тродимензионално оживеани преку техниката видео мапирање.

Оваа интерактивна и невообилаена изложба може да се псоети до 8 јануари.