Турски и странски студенти подготвија спот „За свет без терор“ на 30 јазици

Турски и странски студенти од Универзитетот Османгази во Ескишехир (ЕСОГУ) подготвија спот на 30 јазици под наслов „За свет без терор“.

Студентите во спотот посакуваат свет во кој нема да го има тероризмот.